Vacature MVK of HVK Consultant Health & Safety

Wil jij werken bij een groeiend en professioneel adviesbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden? Kom dan bij ons werken als

MVK of HVK Consultant Health & Safety
32-40 uur per week

Wat doe je als MVK of HVK Consultant Health & Safety?
Binnen ons team hebben we diverse specialisten. Op dit moment zoeken we versterking op het gebied van het uitvoeren van RI&E’s, machineveiligheid, explosieveiligheid, ongevalsonderzoek en het werken met gevaarlijke stoffen. Als jij van afwisseling houdt en graag bezig bent met veiligheid en gezondheid binnen bedrijven, dan ben je bij ons aan het goede adres! Elke dag voorzie jij onze klanten van advies op het gebied van met name veiligheidskunde en ook arbeidshygiëne. We zijn een sterk arbeidshygiënisch gerichte club adviseurs, waarbij we nu ook behoefte hebben aan versterking op het gebied van veiligheid. Inspecties bij bedrijven, werken op hoogte, advisering op het gebied van VCA of ISO45001: je kunt jouw ei er in kwijt. 

Als consultant adviseer je de klant hoe zij met de risico’s moeten omgaan. Je vindt het leuk om onderzoeksgegevens te verzamelen en te analyseren en daarmee de klant gericht te adviseren over mogelijke oplossingen. Je bent creatief in het adviseren van bedrijven binnen de kaders van de (Arbo-)wet, en haalt daar voldoening uit. Ook voor het verzorgen van opleidingen, trainingen en voorlichtingen draai jij je hand niet om! Je bent zelfstandig in het vak en hebt voldoende ervaring om jouw eigen projecten en adviezen op te pakken.

Niet alleen de werkzaamheden zijn afwisselend, ook onze klanten zijn divers. Zo werken we in de petrochemie, zware industrie en productiebedrijven, maar worden we ook ingeschakeld door bedrijven in asbest- of bodemsanering. Bij klanten heb je vaak contact met de KAM-coördinator of HSEQ-officer, of met bijvoorbeeld een productiemanager die een probleem heeft.

Vaak ben je ’s ochtends bij de klant en besteed je de middag aan de uitwerking. Of je bent een volle dag bij de klant en later in de week een hele dag op kantoor. Dit wisselt per week. Jouw kantoorwerk kan je vanuit huis of vanuit ons kantoor in Ulvenhout doen. Ook is er minimaal 1x per week werkoverleg met je collega’s op kantoor.

Naast het uitvoeren van deze werkzaamheden, vind je het ook leuk om nieuwe of vervolgopdrachten binnen te halen voor Future Proof en mee te denken over het verder verbreden en professionaliseren van de diensten van ons bedrijf. Voor onze Future Proof Academy kun je ook aan de slag als trainer, als je daar bedreven in bent. Nieuwe of meer onervaren collega’s neem je op sleeptouw en breng je de kneepjes van het vak bij.

Wat breng jij mee?
Voor deze toffe baan zoeken wij een zelfstandige collega, die communicatief sterk is en lekker pragmatisch en resultaatgericht is ingesteld. Je kunt goed analyseren en denkt in mogelijkheden. Je haalt er je plezier uit om de klant altijd te voorzien van een advies waar hij echt iets mee kan! Verder:

  • Heb je een afgeronde MBO of HBO opleiding
  • Is een Diploma MVK een must
  • Is een diploma HVK of arbeidshygiëne een pré
  • Heb je minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken

Bovenal vinden we het van belang dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen en dat we samenwerken vanuit vertrouwen. We willen je graag ontwikkelen tot expert in jouw vakgebied.

Wat bieden wij jou?
Naast het werken in een hecht en klein team bij een snelgroeiend bedrijf met leuke collega’s, bieden we jou een goed salaris, een leaseauto, laptop en telefoon. Het salaris varieert van € 3119,04 tot maximaal € 6227,02 bij veel ervaring. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen dus bieden we je ook de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen. We hebben 29 vakantiedagen per jaar.

Wie zijn wij?
Wij zijn een gespecialiseerd en groeiend adviesbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden, in het bijzonder gevaarlijke stoffen. We zijn actief in diverse branches en in een breed spectrum van veiligheidskunde en arbeidshygiëne, met de ambitie om de komende jaren verder te groeien. Kwaliteit staat voorop, ons imago is onze kracht. We zijn gevestigd in een ruim eigen kantoorpand incl. trainingsruimte in Ulvenhout, bij Breda, dat goed met de auto vanaf de snelweg bereikbaar is. De komende jaren groeien we ook op het gebied van opleidingen, groei jij met ons mee?

Interesse?
Solliciteer dan door je motivatie en CV te mailen naar info@future-proof.nl.
Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Jaimy van Groesen via 0648124878.