Vacature Meettechnicus / Inventariseerder gevaarlijke stoffen

Wil jij werken bij een klein, groeiend en professioneel adviesbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden? Kom dan bij ons werken als

Meettechnicus / Inventariseerder gevaarlijke stoffen
32-40 uur per week

Wat doe je als Meettechnicus / Inventariseerder gevaarlijke stoffen?

Als jij van afwisseling houdt en graag bezig bent met veiligheid en gezondheid binnen bedrijven, dan ben je bij ons aan het goede adres! Elke dag ben je bezig met veldwerk om te onderzoeken of er chroom-6 houdende verflagen voorkomen of doe je blootstellingsmetingen naar bijvoorbeeld asbest, stof, oplosmiddelen of lawaai. Je vindt het leuk om op zeer diverse klantlocaties werkplekfactoren vast te stellen die van invloed kunnen zijn op de mate van blootstelling. Hiervoor zul je veel moeten observeren en medewerkers vragen stellen over hun manier van werken. Deze gegevens noteer je in een dagverslag of rapport en bespreek je met de arbeidshygiënist. 

Niet alleen de werkzaamheden zijn afwisselend, ook onze klanten zijn divers. Zo werken we in de petrochemie, zware industrie en productiebedrijven, maar worden we ook ingeschakeld door woningcorporaties.Vaak ben je 3 tot 4 dagen per week bij klanten op locatie werkzaam. Soms begint dit vroeg in de ochtend, soms wat later. De overige tijd ben je op kantoor om jouw werkzaamheden uit te werken of om de laboratoriumresultaten te verwerken.

Wat breng jij mee?

Voor deze toffe baan zoeken wij een zelfstandige collega, die ook met de medewerkers van de werkvloer spreekt om hen te begrijpen. Je moet meer een type zijn die luistert en informatie verzamelt dan die zelf overal een mening over heeft. Je blijft onafhankelijk en neutraal in jouw werk, en bent betrouwbaar. We zoeken iemand die nauwkeurig kan werken. Je hebt het in je om verbanden te zien en te zoeken en deze te relateren aan de situaties waar de metingen betrekking op hebben.

We denken dat je dit in je hebt als je een MBO werk- en denkniveau hebt. Affiniteit met gevaarlijke stoffen is een pré. Als je al hebt gewerkt voor een arbeidshygiënisch adviesbureau, als Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA), laborant of (legionella-)inspecteur dan begrijp je waarschijnlijk al wat we van je verwachten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gespecialiseerd en groeiend adviesbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden, in het bijzonder gevaarlijke stoffen. We zijn actief in diverse branches en in een breed spectrum van veiligheidskunde en arbeidshygiëne, met de ambitie om de komende jaren hierin verder te groeien. We geloven erin dat gezondheidsschade in de werkomgeving te voorkomen is. We handelen vanuit integriteit, deskundigheid, creativiteit en betrokkenheid. We zetten ons in om experts te zijn in ons vakgebied en daarin voorop te blijven lopen. Door de problemen van de klant echt te doorgronden, kunnen we de best passende oplossingen bieden. Ons team bestaat uit een divers gezelschap van meettechnici, (gecertificeerd) veiligheidskundigen, (gecertificeerd) arbeidshygiënisten, waarbij ieder op zijn eigen vakgebied is gespecialiseerd. Zo hebben we kennis van het hele spectrum van gevaarlijke stoffen, waaronder explosieveiligheid, blootstelling, toxicologie en opslag. 

We zijn gevestigd in ons eigen kantoor in Ulvenhout waar we beschikken over voldoende werkplekken, overleg- en relaxruimten.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een hecht team, dat er met elkaar de schouders onder zet. We zijn open naar elkaar en helpen elkaar. Als onderdeel van de teamgeest bieden we jou:

  • Een goed salaris dat kan oplopen tot €3945 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring
  • Jaarlijkse loonstijging bij goed functioneren volgens ons functiehuis
  • Een (bestel-)auto
  • Laptop en telefoon
  • Maandelijkse onkostenvergoeding
  • 29 vakantiedagen
  • Pensioenregeling waarbij Future-Proof een deel betaalt en je zelf bepaalt wat je extra bijdraagt

Interesse?

Solliciteer dan door je motivatie en CV te mailen naar info@future-proof.nl. Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Jaimy van Groesen via 0648124878.