Header RI&E

Vacature Junior Consultant Health & Safety

Wil jij werken bij een klein, groeiend en professioneel adviesbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden? Kom dan bij ons werken als

Junior Consultant Health & Safety
32-40 uur per week

Wat doe je als Junior Consultant Health & Safety?
Als jij van afwisseling houdt en graag bezig bent met veiligheid en gezondheid binnen bedrijven, dan ben je bij ons aan het goede adres! Elke dag voorzie jij onze klanten van advies op het gebied van arbeidshygiëne en veiligheidskunde. De ene keer meet je hoeveel lasrook of chroom(VI) aanwezig is, de andere keer help je de klant door het uitvoeren van een RI&E of een het opzetten van een managementsysteem. Je bereid projecten voor samen met of voor de senior collega’s. Meetmiddelen maak je gereed en je pakt bij ieder project net een stukje meer zelfstandig op. Zo leer je het vak van een meer ervaren collega. De eisen vanuit de Arbowetgeving leer je steeds beter kennen, evenals de manier om daar aan te kunnen voldoen.

Niet alleen de werkzaamheden zijn afwisselend, ook onze klanten zijn divers. Zo werken we in de petrochemie, zware industrie en productiebedrijven, maar worden we ook ingeschakeld door bedrijven in asbest- of bodemsanering. Je komt dus op heel veel verschillende plaatsen, vaak ook unieke plekken. Bij klanten heb je vaak contact met de KAM-coördinator of HSEQ-officer, of met bijvoorbeeld een productiemanager die een probleem heeft.

Vaak ben je ’s ochtends bij de klant en besteed je de middag aan de uitwerking. Of je bent een volle dag bij de klant en later in de week een hele dag op kantoor. Dit wisselt per week. Jouw kantoorwerk kan je vanuit huis of vanuit ons nieuwe, moderne kantoor in Ulvenhout doen. Ook is er minimaal 1x per week werkoverleg met je collega’s op kantoor.

Wat breng jij mee?
Voor deze toffe baan zoeken wij een zelfstandige collega, die communicatief sterk is en lekker pragmatisch en resultaatgericht is ingesteld. Je kunt goed analyseren en denkt in mogelijkheden. Je haalt er je plezier uit om de klant altijd te voorzien van een advies waar hij echt iets mee kan! Verder:

  • Heb je een afgeronde MBO of HBO opleiding
  • Is een Diploma MVK Middelbare Veiligheidskunde een pré, of je bent bereid deze te behalen
  • Is ook een Diploma MAH Middelbare Arbeidshygiëne een pré, of je bent bereid deze te behalen
  • Ervaring is niet vereist, de wil om te leren en jezelf ergens in vast te bijten wel
  • Op tijd uit bed als de klant dat vraagt, dat vind je geen probleem

Bovenal vinden we het van belang dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen en dat we samenwerken vanuit vertrouwen. We willen je graag ontwikkelen tot expert in jouw vakgebied.

Wat bieden wij jou?
Naast het werken in een hecht en klein team bij een snelgroeiend bedrijf met leuke collega’s, bieden we jou een goed salaris (tussen € 2817,71 en € 4247,52  bruto per maand), een leaseauto, laptop en telefoon. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen dus bieden we je ook de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen. We hebben 27 vakantiedagen per jaar.

Wie zijn wij?
Wij zijn een gespecialiseerd en groeiend adviesbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden, in het bijzonder gevaarlijke stoffen. We zijn actief in diverse branches en in een breed spectrum van veiligheidskunde en arbeidshygiëne, met de ambitie om de komende jaren verder te groeien. We zijn gevestigd in een ruim eigen kantoorpand incl. trainingsruimte in Ulvenhout, bij Breda, dat goed met de auto vanaf de snelweg bereikbaar is. De komende jaren groeien we ook op het gebied van opleidingen, groei jij met ons mee?

Interesse?
Solliciteer dan door je motivatie en CV te mailen naar info@future-proof.nl.
Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Jaimy van Groesen via 0648124878.