Future Proof

René van den Buijs en Jaimy van Groesen gaan samen verder

Een samenwerking tussen twee specialisten.

HVK Arbeidshygiënist Noord Brabant Jaimy van Groesen

Jaimy van Groesen

René van den Buijs en Jaimy van Groesen gaan samen verder bouwen aan hun adviesbureau Future-Proof BV. Beide heren zijn deskundig op het gebied van arbeidsomstandigheden, en kunnen samen hun kennis bij meer klanten toepassen.

In 2012 startte René van den Buijs het adviesbureau Future-Proof BV. René is als gecertificeerd arbeidshygiënist, gecertificeerd hoger veiligheidskundige en gecertificeerd asbestdeskundige een kennisdrager in het vakgebied. Jaimy is ook hoger veiligheidskundige en arbeidshygiënist, en meer thuis in certificeringen zoals ISO, VCA en de Veiligheidsladder. Ze hebben gemeen dat ze enthousiast worden van echte toegevoegde waarde, en graag praktische adviezen geven waar anderen mee verder kunnen.

De preview van de nieuwe website is online, en de komende tijd zal er gewerkt worden aan de verdere uitbouw van Future-Proof bv. Het eerste contract voor de ondersteuning van een grote landelijke overheidsorganisatie is binnen. Beide heren hebben hier veel zin in en energie voor!

15-09-2020