Geluidsmetingen

Het is belangrijk om de mate van lawaai vast te stellen. Alleen op deze manier is in kaart te brengen hoe groot de gevaren zijn en op welke manier gehoorschade het best te voorkomen is.

Wij beschikken over de beste Casella geluidsmeters, die voordelig te huur zijn. Zo kun je zelf de mate van lawaai in kaart brengen. Zo zorg je dat gehoorschade voorkomen kan worden, én voldoe je daarmee aan de eisen van het Arbeidsomstandighedenbesluit. Heb je liever dat wij de metingen voor je uitvoeren? In de webshop kun je dat aangeven, of neem contact met ons op.

Geluidsmeter dosimeter

Stap 1. Kies de meter

We beschikken over Casella dBadge Pro geluidsmeters. Hiermee kun je eenvoudig de dagblootstelling van een functie in kaart brengen. ’s Ochtends aanzetten, ’s middags weer uit. Wij lezen de data voor je uit.

Stap 2. Kies service

Wil je hulp hoe je het beste de metingen kunt organiseren? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Of wil je dat wij de metingen voor je uitvoeren, en de resultaten in een onderzoeksrapportage vastleggen? Deze extra services bovenop de huurperiode van de meter zelf kun je hier aangeven.