Begeleiding in certificering

Heeft u begeleiding nodig in certificering? Vraagt uw klant om uw ISO of VCA certificaat? Bent u groeiende en toe aan meer structuur in uw organisatie? Wilt u veiliger werken, minder faalkosten en een tevreden klant? Of minder milieuschade en afvalkosten?

Een managementsysteem of werkwijze volgens ISO of VCA kan u helpen! Wij hebben uitgebreide expertise en ervaring om uw bedrijf te helpen bij het verbeteren van uw organisatie. Dit doen we zonder veel papierwerk. Gewoon goed, met kennis van zaken. 

 

VCA ISO audit Noord-Brabant

HSEQ Kennis

Adviseur met kennis van zaken

Er zijn veel adviesbureau’s die helpen met het opzetten van een systeem. Wij zijn inhoudsdeskundigen, en helpen met echte knelpunten op het gebied van arbeidsomstandigheden. Vanuit een diepgaande risicoanalyse beperken we echte bedrijfsrisico’s. Weg met overbodige ballast. Dat is pas duurzaam ondernemen. 

Wij begeleiden u graag in uw certificering

VCA

Voert u risicovolle activiteiten uit? Zijn er veiligheidsrisico’s aan uw werk? Dan heeft u te maken risicomanagement. U zult moeten voldoen aan de Arbo- wetgeving om ervoor te zorgen dat u veilig en zonder ongevallen kunt werken. Onze begeleiding helpt u hiermee.

ISO45001

Bent u uw VCA systeem ontgroeid? Bent u de verplichte voorgeschreven acties beu? Als u risicobeheer centraal stelt, bied de ISO 45001-norm de juiste vorm. Wij helpen u bij het verkrijgen of het behouden van een ISO 45001 certificering.

Veiligheidsladder

Hoe beter de omgang met veiligheidsrisico’s, hoe hoger de toegekende laddertrede. De Veiligheidsladder is steeds populairder, en vanaf 01-01-2022 is een minimumniveau van aantoonbaar trede 2 zelfs verplicht voor werkzaamheden in de bouw.

Lead auditor

Wij kunnen u met al uw vragen helpen. Onze adviseurs zijn ook actief als (lead) auditor en voeren zelf audits uit. Zo weten wij precies waar naar gevraagd wordt en wat belangrijk is tijdens de audit.

Wij gaan voor een passend systeem voor uw organisatie, zo heeft u voor minimale kosten uw bedrijfscertificering op orde. Het zal uw organisatie helpen, en geen onnodige ballast worden. Juist daarom geloven wij in deze aanpak. Wij helpen u verder!