Arbo trainingen op maat

Wij zijn specialisten op het gebied van arbeidsomstandigheden. Veiligheid en gezondheid, we kunnen er uren over praten.

Onze kennis willen we graag delen. Daarom organiseren we diverse trainingen. Wil je een training op maat? Neem dan contact met ons op.

Ons trainingsaanbod

Wij geven trainingen op maat. We willen namelijk dat iedereen het meeste uit een training haalt. Neem contact op als je interesse hebt in:

  • Asbestdeskundige
  • Asbestherkenning
  • Gevaarlijke stoffen voor werknemers
  • Blootstellingsmetingen: Meten van gevaarlijke stoffen
  • Een goede RI&E
  • Explosiegevaar, specifiek per organisatie

Kalender

De volgende cursussen zijn nu ingepland: 

  • Blootstellingsonderzoek: 20 juli, 27 juli en 21 september 2022
  • Asbestherkenning: september 2022 n.t.b.
  • Veilig verwijderen van riolering met asbesthoudende voegenkit, in risicoklasse 1: 22 juli, 5 augustus en n.t.b. in september 2022

Combinaties van asbestherkenning en veilig verwijderen van riolering met asbesthoudende voegkit worden ook gegeven, neem contact op.

Voor trainingen op maat en in-company, neem gerust contact met ons op.

Cursus Blootstellingsonderzoek: meten van gevaarlijke stoffen

Wil jij zelf leren om gevaarlijke stoffen te meten? Bijvoorbeeld lasrook, houtstof, organische oplosmiddelen of chroom6?

Tijdens deze praktijkcursus leer je van onze ervaren arbeidshygiënisten hoe je zelf metingen kunt uitvoeren. Een praktijkcasus staat centraal. Je kunt dus direct jouw eigen blootstellingsvraag onderzoeken!

Wij merken dat bedrijven arbeidshygiëne steeds belangrijker vinden en dat SHE medewerkers of KAM coördinatoren het erg interessant vinden om direct betrokken te zijn bij onderzoek. We geloven erin dat met de combinatie van onze ervaring van het meten, en de ervaring van de SHE medewerkers over het werkproces, de beste resultaten zijn te behalen met blootstellingsonderzoek.

Asbesthoudende kit riolering

Training Veilig verwijderen van riolering met asbesthoudende voegenkit, in risicoklasse 1

Met enthousiasme geven wij de training ‘Veilig verwijderen van riolering met asbesthoudende voegenkit, in risicoklasse 1’. Deze training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het werken aan rioleringsstelsels waarin voegenkit is gebruikt. Met name de grondwerkers, kraanmachinisten en hun leidinggevenden, maar ook opdrachtgevers zoals gemeentelijk toezichthouders kunnen de trainingsinformatie in praktijk toepassen.